« Portfolio overzicht

Interface en promotie Trident Offshore Windfarm Manager

Icoontjes, website en campagne

Bij de Trident Offshore Windfarm Manager, een web-based tool voor een bouwers van windparken, staat een grafische weergave centraal: je ziet het windpark voor je ogen 'groeien'.

Vanaf een vroeg stadium was Streeff betrokken bij het Trident project. Streeff ontwikkelde de iconen voor de software, het logo, de promotie-website en een reclamecampagne.

Om  pictogrammen voor de software te ontwikkelen moest Streeff zich   verdiepen in de verschillende variabelen bij de ontwikkeling van  een  windpark.Vóór de website werd ontworpen werd eerst duidelijke afspraken gemaakt met behulp van deze flowchart en een functioneel model.Op de promotiewebsite neemt een videofilm een centrale plaats in.De voordelen van Trident worden duidelijk gecommuniceerd in een advertentiecampagne. De login voor een proefaccount wordt aan geïnteresseerden overhandigd op een persoonlijke 'credit card'.

De website van Trident draait op een Joomla CMS dat is opgezet door Frommé webdiensten & webdevelopment. De film op de website is gemaakt door Ignatia.