Website VeluweCard

« Portfolio overzicht

Website VeluweCard

Veluwe-voordeel online boeken

Op www.VeluweCard.nl kun je online aanbiedingen op de Veluwe boeken. De VeluweCard is ontwikkeld in samenwerking met MCOM, het Veluws Bureau voor Tourisme en het Gelders Overijssels Bureau voor Tourisme. Streeff zorgde voor het ontwerp van de website.

De homepage van VeluweCard.nl geeft toegang tot de aanbiedingen, maar ook tot verhalen, weersverwachting en een interactieve landkaart.Met wireframes werd de functionaliteit van de website inzichtlijk gemaakt in de ontwikkelfase. De aanbiedingen kunnen veilig online worden afgerekend, zodat je bij de kassa meteen kunt doorlopenVan de website is ook een versie gemaakt voor smartphonesDe vormgeving van de VeluweCard nieuwsbrief is een verlengstuk van de website

Verschillende disciplines

Met een webshop als deze moet intensief samengewerkt worden tussen verschillende disciplines in techniek, content en marketing. De functionaliteit van de site werd eerst inzichtelijk gemaakt met een functioneel model met wireframes, inclusief auteursinstructies. Deze werden later ingevuld met de look & feel van de VeluweCard.

V-Int verzorgde het CMS op basis van Typo3, en samen met MCOM werd gezorgd voor een koppeling met het back-office voor de transacties.

Bezoek de site op www.veluwecard.nl