BLIX website en huisstijl

« Portfolio overzicht

BLIX Consultancy

Stevige huisstijl en website voor windenergie experts

Voor BLIX, een consultancy bureau op het gebied van windenergie, maakte Streeff een huisstijl die goed aansluit op de hands-on mentaliteit van BLIX.

Een kloek logo De homepage van de BLIX website sluit goed aan bij de 'hands on' mentaliteit van het bedrijf. Op de BLIX beursstand liggen de BLIX Borstzak Brochures klaar om te worden verspreid Voor gebruik door de BLIX-mensen werden PowerPoint en Word templates gemaakt. In een workshop werd de hele organisatie vertrouwd gemaakt met het dagelijks gebruik van de nieuwe huisstijl.

Website met E-mail nieuwsbrief

Op de 2-talige website van BLIX staat een uitgebreid overzicht van het projecten portfolio. De website, gemaakt op basis van de toekomstbestendige HTML5 standaard, werd samen met de ontwikkelaars van CodePress ontwikkeld. Ook werd een E-mail newsletter geïntegreerd in de site.

Borstzak Brochure

Bijzonder is de "BLIX Borstzak Brochure". Door het formaat en de slimme afwerking past deze makkelijk in de borstzak van een colbertje, waardoor BLIX bij een eerste kennismaking nét even wat meer kan achterlaten dan alleen een visitekaartje.

Huisstijlhandboek en instructie

Bij een adviesbureau als BLIX worden veel huisstijl-uitingen worden geproduceerd door het personeel zelf, zoals rapporten, presentaties en de online nieuwsbrief. 

Daarom is het belangrijk dat iedereen de huisstijl consequent toepast. Bij de opzet van de huisstijl is hier rekening mee gehouden en naast een huisstijlhandboek hoorden ook Word- en PowerPoint templates bij de opgeleverde documenten.

In een workshop is de hele organisatie vertrouwd gemaakt met het dagelijks gebruik van de nieuwe huisstijl.