Barcode Car Challenge For Life

Streeff sponsort rally tegen kanker

20 05 13 | Serieuze zaken, Leuke zaken |

25 mei gaat hij van start: de Barcode Car Challenge For Life. Dit is een rally voor 'classic cars' waarvan de opbrengst volledig ten bate komt van de Stichting Barcode For Life. Streeff steunt dit initiatief, en bouwde de website voor deze rally.

Barcode For Life

De stichting Barcode For Life heeft als ambitie om elke kankerpatiënt in Nederland een individuele behandeling van zijn of haar kanker op maat te kunnen geven, gebaseerd op de DNA-analyse van de desbetreffende patiënt. Zo stijgt de effectiviteit van de behandelingen en wordt onnodige bijwerking van medicatie zo veel mogelijk voorkomen.

Deelnemerslijst met prachtige wagens

De voorpret voor de Car Challenge For Life begint als op de website, met name op de pagina's waar de deelnemende auto's zijn te bewonderen. Onze favoriet is de Alfa Romeo Giulia Super, ergens bovenaan de lijst.

Indien u te laat bent met inschrijven voor dit het evenement, dan kunt u zich nu al voorinschrijven voor volgend jaar. En sponsors zijn natuurlijk altijd welkom. Bezoek dan de website van de Barcode Car Challenge For Life rally en schrijf u meteen in voor het evenement op zaterdag 25 mei.

Responsive website in een nieuw CMS: Bolt

Streeff ontwierp en bouwde de website. Natuurlijk is de website responsive, voor optimale weergave op tablets en smartphones.

Het project werd ook aangegrepen om als een van de eerste bureaus in Nederland ervaring op te doen met Bolt, een nieuw, snel uitrolbaar en flexibel Content Management Systeem. De conclusie was duidelijk: we zullen Bolt in de toekomst vaker gaan gebruiken.
Gebruikte Tags: , , , ,


Reageer

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Susy - een alternatief en snel CSS grid systeem


Meer »


Loket Leros

Eerste opvang voor vluchtelingen op Leros
Meer »


Bolt 2.0

Ons favoriete CMS zet een flinke stap
Meer »


Grote en kleine web-projecten

Een update van recent ontwikkelde huisstijlen en websites
Meer »


Website TechnoCow nu meertalig


Meer »


Boltation

Snel startpunt voor simpele websites, nu te downloaden op GitHub
Meer »


Energiebewust webdesign

Het kan, het moet en het levert meer op dan je denkt
Meer »


Streeff.nl op de schop

Hoogste tijd voor een nieuwe site
Meer »