« Portfolio overzicht

TKI Wind Op Zee

Huisstijl, website en E-mail nieuwsbrief

Het Topconsortium Kennis en Innovatie Wind op Zee (TKI-WoZ) werkt aan een kostenbesparing voor opwekking van windenergie op zee en een versterking van de economische activiteiten in Nederland. Voor communicatie met verschillende doelgroepen (burgers, bedrijven, overheid) ontwikkelde Streeff een huisstijl en een bijbehorende website.

De website is responsive opgezet. Getoond is de weergave voor grote beeldschermen, bij kleine schermen wordt een aangepaste layout getoond. Via een Google maps widget kun je windenergie onderwijsinstellingen in de buurt vinden. "Via de site kunnen bezoekers zich inschrijven voor de nieuwsbrief"

Veel functionaliteit, toch overzichtelijk

De site biedt onder andere technische informatie over projecten, een overzicht van aan windenergie gerelateerde opleidingen (inclusief interactieve landkaart), en een nieuwssectie.

Door de snelle en overzichtelijke werking van de site vindt de bezoeker makkelijk wat hij zoekt. Daarnaast is website responsive gebouwd, zodat hij zich aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker.

E-mail nieuwsbrief

Via de site kunnen bezoekers zich aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief. Ook deze nieuwsbrief is door Streeff ontwikkeld. De bezoekersstatistieken laten zien dat de website van TKI veel bezoekers trekt, die doelgericht informatie tot zich nemen. Maar dat is geen reden om achterover te leunen. De organisatie van TKI staat niet stil, en ook de website van TKI wind Op Zee zal ook doorontwikkeld worden.