Open menu Sluit Menu

Brand // Information Design

Ontwerpen voor de lange termijn

Bij een ontwerptraject overzie ik snel waar de kansen en uitdagingen liggen voor de opdrachtgever. Of het nu gaat om strategie, een nieuwe merkidentiteit of een infographic.

Brand Design

Bij ontwikkeling van een bedrijfsidentiteit wordt de identiteit van een onderneming vertaald in een onderscheidend ontwerp waarmee een merk zich duidelijk kan positioneren. Een goede branding omvat de totale gebruikerservaring voor uw klanten, van logo en kleuren tot de tone-of-voice in de teksten.

Tegenwoordig is de online presence vaak het belangrijkst, maar door mijn ervaring kan ik ook anticiperen op andere complexe toepassingen als gebouwen, co-branding of beursstands.

Information Design

Visualisatie is een effectieve manier om complexe informatie toegankelijk te maken. Infographics kunnen interactief of statisch worden uitgevoerd, maar ook in de vorm van korte animaties.

Strategie

Op strategisch niveau denk ik graag met u mee. Ik help u om in kaart te brengen waar uw onderneming of merk in de toekomst naar toe kan groeien. Ik kom met oplossingen om dit in campagnes beeld, en tekst. En goede oplossingen zijn vaak heel eenvoudig en kostenefficiënt.