Open menu Sluit Menu

Frontend development

De techniek achter de interface

Ik ben een designer met een hart voor techniek en een gezonde focus op HTML5 en CSS3. Dit betekent niet alleen dat ik webprojecten technisch kan uitvoeren, maar ook dat ik technische consequenties kan overzien en goed kan overleggen met IT specialisten.

Contentmanagement en duurzaamheid

Uw onderneming verandert en uw website daarom ook. Uw websites wordt daarom voorzien van een content management systeem (CMS) zodat uw organisatie de content zelf aan kan passen.

Daarnaast is de functionaliteit en de structuur ook in een later stadium makkelijk aan te passen, zonder dat u vast zit aan de beperkingen van een kant- en klaar theme.

Door te werken op basis van goed gedocumenteerde frontend frameworks lever ik duurzaam maatwerk dat in een later stadium makkelijk is aan te passen of uit te breiden. Daarnaast levert dit websites op die sneller laden en daardoor beter converteren.

Het gereedschap en de kennis

De ontwikkelingen in design en webdevelopment gaan snel. Ik hou mezelf goed op de hoogte en gebruik nieuwe technieken waar die een toegevoegde waarde hebben.